Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія Audi розкрила подробиці нового A3

Хетчбек Audi A3 був одним з найбільш очікуваних автомобілів, які повинні презентувати в рамках Женевського автосалону 2020 року. Але в зв҆ язку з впровадженням заходів з зупинення розповсюдження коронавірусу на території Швейцарії, місцева влада вирішила заборонити проведення масових заходів. Незважаючи на деякі труднощі, в Audi все ж таки презентували хетчбек A3 для інтернет блогерів, які і розкрили особливості нової моделі.

Нове покоління Audi A3 надійде у продаж вже в літку цього року, тож давайте поглянимо що очікує щасливчиків, які першими отримають преміум хетчбек від німецького бренду. Зовнішні розміри A3 Sportback майже не змінилися, однак в довжину новачок виріс на декілька сантиметрів. В першу чергу це дало змогу зробити 380-літровий багажник зручнішим для погрузки або вигрузки габаритних предметів. Покищо модель A3 доступна лише у п҆ ятидверному виконанні під назвою Sportback, але згодом планується випуск класичного седана. A3 отримала сучасний екстер҆ єр та впізнавані елементи фірмового дизайну Audi. Свіжий хетчбек з світлодіодною або матричною оптикою впевнено націлений на конкурентів BMW 1-Series та Mercedes A-Class.

Інтер҆ єр нової Audi A3 без перебільшення можна вважати найкращим у своєму класі. В салоні A3 поєднано головні чесноти преміум автомобіля – це якість матеріалів, захоплюючий дизайн та чудова ергономіка. Складні поверхні кокпіту виглядають привабливо та вражають інтеграцією сучасних технологій та комфорту. По центру торпедо знаходиться новий 10,1-дюймовий сенсорний екран а під ним блок кліматичної установки з хардовими кнопками. Навіть важіль механічної коробки перемикання швидкостей виглядає дуже органічно та якісно. Перед очима водія цифрова панель приладів, яка може мати розмір 12,3 дюйма, що наразі максимальний розмір в автоіндустрії. Автомобіль в буквальному розумінні нашпигований опціями та функціями, які має в своєму розпорядженні бренд Audi.

Звісно що зміни відбулися і під капотом Audi A3. Німці досить серьозно поставились до модернізації силових установок в новому A3, зокрема впровадили нову 48-вольтову систему м'якого гібрида. Базовим двигуном для хетчбека стане 3-циліндровий 1-літровий мотор, який розвиває 110 к.с. Слідом за цим невеличким агрегатом йде 4-циліндровий бензиновий двигун об҆ ємом  1,5 літри потужністю 150 к.с. Турбодизелів покищо лище два – це варіант 2-літрового мотора на 115 та 150 к.с. Всі силові установки агрегатуються з механікою або з роботом S-tronic. Пізніше презентують заряджені моделі S3 та RS 3 та електроверсію хетчбека. В Європі базовий A3 коштуватиме від 26 тисяч євро, що трохи дорожче ніж попередник…

 

 

04.03.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія Audi розкрила подробиці нового A3

Політика конфіденційності